Inspectorii ISU Neamţ desfăşoară un control la mall-ul din Piatra Neamţ

Mall-ul din Piatra Neamţ, în care nouă persoane au leşinat aseară la un concert, nu a solicitat Primăriei autorizaţie pentru eveniment. Primarul Dragoş Chitic a cerut poliţiei locale să verifice autorizaţia generală de funcţionare a mall-ului. Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Andrei Grancea, a declarat, pentru Radio România Iaşi, că spaţiul în care se desfăşura evenimentul era prea mic pentru cele peste două mii de participanţi, iar unele persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Andrei Grancea: O persoană a leşinat. Ulterior pompierii au constatat faptul că şi alte persoane prezentau aceste stări de leşin. În total au fost transportate la spital patru persoane care au fost, ulterior, externate şi alte cinci persoane asistate la faţa locului. Inspectorii ISU Neamţ desfăşoară un control acolo pentru a verifica numărul de persoane şi capacitatea acestei construcţii.

Realizator: Membrii formaţiei Carla’s Dream acuză reprezentanţii ISU Neamţ că nu au intervenit pentru a opri concertul, deşi oamenii au început să leşine din cauza căldurii insuportabile. Managerul trupei a făcut o plângere la Poliţie în care reclamă condiţiile improprii de organizare a evenimentului.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 mai