Patronul firmei HexiPharma, Dan Condrea, a murit în urma unui grav accident rutier produs în judeţul Ilfov

Patronul firmei HexiPharma, Dan Condrea, a murit, în această seară, în urma unui grav accident rutier produs în judeţul Ilfov, între localităţile Buftea şi Corbeanca. Potrivit poliţiştilor, acesta a intrat cu maşina într-un copac, iar martorii spun că rula cu viteză foarte mare.
Reporter: Mira Gomboş are amănunte –  În această seară, în jurul orei 19, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti, a fost înregistrat un apel privind un grav accident rutier care s-a produs în comuna Corbeanca. Potrivit directorului instituţiei, Alis Grasu, echipajul de la Ambulanţă ajuns la faţa locului a constatat că în maşină se afla un bărbat singur, cu vârsta în jur de 40 de ani, care prezenta leziuni extrem de grave. Poliţiştii spun că trupul găsit în autoturism era desfigurat, însă toate actele descoperite la faţa locului erau pe numele lui Dan Condrea. Surse din poliţiei i-au precizat reporterului nostru, Daniela Mănuţă, că soţia patronului HexiPharma l-a recunoscut pe acesta după haine, dar medcii legişti vor face şi un test ADN pentru identificare. Tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, potrivit primelor informaţii ale poliţiei. În locul accidentului, unde nu există urme de frânare, este vorba o porţiune de drum drept, iar maşina condusă de Dan Condrea a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de copacii din zonă. Amintim că firma HexiPharma este implicată de câteva săptămâni într-un scandal de proporţii legat de distribuirea în zeci de spitale româneşti a unor dezinfectanţi diluaţi, iar procurorii au deschis o anchetă în acest caz.
Realizator: În urmă puţin timp, reprezentanţii Poliţiei Capitalei au făcut primele declaraţii la faţa locului.
-: Este vorba de un singur autoturism implicat. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Buftea, în satul Tamaş. Autovehiculul se deplasa dinspre Corbeanca către Buftea. A pierdut controlul, a ieşit în afara părţii carosabile. Pot să vă spun – colegii mei nu au găsit la faţa locului urme de frânare, deci luăm în calcul orice ipoteză. Deja putem să vă comunicăm faptul că luăm în calcul şi varianta sinuciderii.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 22 mai, ora 22:00

******

Patronul firmei HexiPharma, Dan Condrea, ar fi murit, în această seară, într-un accident auto produs pe raza judeţului Ilfov, între localităţile Buftea şi Corbeanca. Potrivit unor surse din Poliţie, citate de reporterul nostru, Daniela Mănuţă, trupul găsit în autoturism nu a putut fi recunoscut, însă toate actele descoperite la faţa locului erau pe numele lui Dan Condrea. Amintim că firma HexiPharma este implicată, de câteva săptămâni, într-un scandal de proporţii legat de distribuirea în zeci de spitale româneşti a unor dezinfectanţi diluaţi. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce le vom obţine.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 22 mai