Ion Garaba ne va reprezenta tara in competitia internationala Mr World 2016 din Marea Britanie

In urma selectiei nationale Mr World Romania 2016, organizata in aceasta saptamana de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Mr World in tara noastra, Ion Garaba a fost desemnat oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Mr World 2016, competitie care se desfasura in acest an in Manchester, Marea Britanie in perioada 8 – 20 iulie 2016. In competitie vor fi prezenti aproximativ 55 de candidati din tot atatea tari.

Mr World este cea mai importanta competitie internationala dedicata modelelor masculine, o competitie in care aspectul fizic al concurentilor este la fel de important ca si aptitudinile lor sportive si conditia lor fizica. In acest an va fi organizata a 9-a editie. In ultima editie organizata in 2014, Romania a fost reprezentata de catre Bogdan Mierla, reusind performanta de a se clasa in TOP 10 concurentul cu cea mai buna conditie fizica din competitie. Aici aveti un video cu probele de foc din 2014: https://youtu.be/vvBb3pmuaQ4

Ion Garaba, reprezentantul Romaniei in cadrul Mr World 2016 are 23 de ani, 81 m inaltime, este nascut in orasul Basarabeanca din Republica Moldova, avand dubla cetatenie romana si moldoveneasca. Desi nu a mai participat in competitii similare, are ambitia si determinarea necesara de a aduce Romaniei marele titlu.

Absolvent al Facultatii de Business din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, reprezentantul Romaniei vorbeste 3 limbi straine: rusa, engleza si italiana. In anul 2014 s-a clasat pe locul 3 la categoria Men’s Phisique in cadrul competitiei nationale de bodybuilding din Republica Moldova.

Ion Garaba este adeptul stilului de viata sanatos, nu fumeaza, nu consuma alcool, respecta cu strictete un regim alimentar cat mai sanatos si practica bodybuilding-ul profesionist de 5 ani. Locuieste de un an de zile in Londra unde este antrenor personal in cadrul unei sali de forta, insa isi doreste ca in viitorul apropiat sa se mute in Statele Unite ale Americii unde sa activeze ca antrenor personal tot in domeniul fitness-ului. Pe termen mediu si lung isi doreste sa isi deschida propria sala de fitness.

Pasionat de sport, calatorii si modeling, reprezentantul Romaniei isi doreste o cariera in modelingul international, considerand acest lucru un domeniu de activitate profitabil insa care i-ar oferi si oportunitatea de-si atinge unul dintre obiectivele sale cele mai importante, acela de a vizita si a cunoaste cat mai multe tari si traditii din intreaga lume.

„Am visat mereu sa fiu prezent in competitia Mr World si iata ca visul meu a devenit realitate. Sunt extrem de fericit pentru aceasta reusita si imi doresc sa valorific cat mai efectiv aceasta experienta deosebita care stiu ca imi poate aduce foarte multe oportunitati in modelingul international. Sunt onorat ca am sansa sa reprezint Romania, tara mea de suflet, intr-o competitie de prin rang, sa promovez turismul, cultura si traditiile romanesti in fata intregului mapamond. Voi face tot ce-mi sta in putina pentru a castiga pentru Romania marele titlu Mr World 2016.” – ne-a declarat Ion Garaba – Mr World Romania 2016.

Ion Garaba este un sportiv de performanta, o persoana extrem de ambitioasa si perseverenta, un profesionist in tot ceea ce face, candidatul perfect care poate aduce Romaniei titlul Mr World in acest an. Este un adevarat model pentru toti baietii si barbatii care isi doresc sa-i urmeze exemplul, sa reprezinte in viitor Romania in cadrul competitiilor internationale de top. Ne bucuram ca avem sansa de a-l delega in aceasta competitie fiind absolut convinsi ca va avea o prestatie de cel mai inalt nivel” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Mr World Romania.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia lui Ion Graba in perioada 8 – 20 iulie 2016 din Marea Britanie, vizitand chiar de astazi pagina sa oficiala de Facebook „Mr World Romania”- https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page, pagina unde vor putea vota si sustine Romania in cadrul competitiei Mr World. Romania va avea nevoie de cat mai multe voturi din partea romanilor pentru ca tara noastra se se poata clasa pe un loc cat mai bun in competitie

www.missworldromania.com / www.exclusivevent.ro