Fiorosul Sandu Lungu, arma oradenilor in razboiul pentru titlu!

Colosul Sandu Lungu (150 kg) este arma secreta a baschetbalistilor de la CSM Oradea in marea finala a campionatului de baschet. Fiorosul luptator de MMA i-a pregatit ca pe o trupa de comando pe oradeni pentru razboiul decisiv cu BC Mures (joi, ora 19.00, Sala Antonio Alexe). Rareș Pașca si capitanul William Franklin (cel mai bun pasator din campionat – 246 reusite) i-au fost elevi la sala de MMA.

Dupa primele patru meciuri  ale finalei scorul este egal 2-2, iar CSM Oradea poate  intrerupe maine hegemonia Ploiestiului (campioana ultimelor patru editii) si sa castige primul titlu din istoria clubului.

„Muntele Bihorului” i-a incurajat pe oradeni si la antrenamentele de baschet. S-a bagat chiar si la joc si a facut show total sub panou.  Un expert in lupta la sol, Sandu Lungu si-a umflat muschii in aer de aceasta data.

Baschetbalistii si-au dat seama ca mai bine il sar decat sa il ocoleasca. La final, Sandu Lungu si-a luat revansa si i-a daramat ca pe popice pe adversari intr-un slam-dunk de senzatie. Americanul Sean Barnette si Andrei Mandache au recunoscut ca l-ar coopta oricand in echipa ca pivot.

Sandu Lungu este capul de afis al celui mai important eveniment de MMA din aceasta vara. Romanii se bat cu englezii pe 6 iunie la Circul Globus in gala RXF 23 – „Ziua Judecatii”. „Muntele Bihorului” anunta insa ca nu va fi deloc gentleman cu adversarul sau in cusca. Biletele costa intre 30 si 350 lei.