Cabron & Stefan Banica lanseaza single-ul si videoclipul „La masa mea”


Cabron si Stefan Banica, doi artisti de top, cu zeci de hituri si feat-uri surprinzatoare, lanseaza colaborarea anului: single-ul si videoclipul „La masa mea”.

O coproductie Cat Music, HaHaHa Production si MediaPro Music, piesa „La masa mea” este compusa de catre Cabron, Maxim Chisaru, Marius Pop, si este extrasa de pe albumul „Lupu DPM”, pe care Cabron urmeaza sa-l lanseze.

Piesa pleaca de la ideea ca e posibil sa stai cu un om o viata in casa si sa nu-l cunosti deloc. Ma bucur ca am putut sa fac un asa videoclip, pentru una dintre piesele la care tin cel mai mult. Colaborarea cu Stefan Banica este ceva ce mi-am dorit de mult timp, dar nu gaseam piesa potrivita. Este unul dintre artistii pe care ii respect si ma bucur ca mi-a iesit si ca am avut onoarea, nu doar sa facem o piesa impreuna, dar si sa joc alaturi de el in filmul asta. Ma bucur ca am gasit piesa potrivita si pentru Iulian Moga, care a reusit sa faca poate cel mai ‘film-videoclip’ din ultimii 10 ani, dar cel mai mult ma bucur ca am gasit piesa potrivita pentru mine si pentru planurile mele de acum incolo. V-am pupat si aveti grija cu cine stati la masa!„, spune Cabron.

Mi-a placut de la bun inceput propunerea lui Cabron. E un tip care stie ce vrea, iar asta e un aspect foarte important. Am primit piesa, am ascultat-o, mi-a placut si am zis: de ce nu? Si asa am acceptat invitatia de a colabora. Este o piesa buna, cu un text bun. I-am sugerat lui Cabron sa dam si cateva accente de blues prin chitara, pentru ca mi se pare foarte interesanta combinatia intre blues si hip-hop. Este o piesa in care cred si sper sa fie bine primita de public”, a declarat Stefan Banica.

O poveste cinematografica despre defecte, infidelitate, tradare si razbunare, videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si ii aduce pe cei doi artisti in roluri pline de substanta, bine-definite si in antiteza, cu un scenariu demn de filmele de la Hollywood. 

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din Romania. Si-a inceput cariera in 1999, cand a infiintat, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toti”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj sau „Adevar sau minciuna”, feat. Nicoleta Nuca.

Stefan Banica – actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o cariera de peste 25 de ani – este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania. A sustinut mii de concerte, a stabilit adevarate recorduri in Romania prin concertele sale de Craciun, ca numar de show-uri sustinute consecutiv la Sala Palatului. Concertele sale de Craciun reprezinta cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania, o traditie neintrerupta, care implineste in luna decembrie 15 ani de existenta. Stefan Banica a lansat pana in prezent 15 albume de autor, vandute in peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur si 2 de platina. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri in film si teatru si nenumarate alte premii si distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant. Cu un public foarte variat, incepand de la copii, tineri si pana la parinti si bunici, Stefan Banica reprezinta un adevarat brand in show-biz-ul romanesc.