Filmari maraton pentru baietii de la Proconsul. Bodo a gatit 5 zile fara pauza

5 zile la malul marii, peste 20 de persoane implicate si sute de ore de munca. Asa arata in cifre cel mai nou videoclip Proconsul. „A mea si-a ta” spune o poveste de dragoste in care oricine se poate regasi, o poveste care transforma o vara ca oricare alta in aceea pe care nu o vei uita niciodata.

 

Si, pentru ca melodia de care s-au indragostit inca de la primele acorduri trebuia sa aiba parte de un clip pe masura, Bodo si colegii sai nu au facut rabat de la nimic atunci cand a venit vorba de filmarea povestii. Timp de 2 zile, intreaga echipa a cautat cele mai frumoase locatii de la malul marii, au facut planuri, masuratori si simulari, pentru a se asigura ca totul iese exact asa cum si-au dorit. Atunci cand totul a fost gata, peste 20 de oameni s-au apucat de munca, trei zile filmand de la rasarit si pana la apus, intr-o locatie de vis din Mamaia Nord, la Cazino si in Portul Tomis din Constanta, dar si pe o plaja aproape virgina din zona, pe care au descoperit-o intr-una dintre lungile plimbari de „cautare”.

Daca munca a fost din plin, nici distractia nu a lipsit de la filmari. De fiecare data cand Bodo anunta ca este gata masa, intreaga echipa prindea parca chef de viata. Timp de cinci zile, artistul si-a dus pasiunea pentru bucatarie la un alt nivel, reusind sa lase pe toata lumea fara cuvinte. Ciorba de afumatura, tocana de ied la lemne, peste, acestea au fost doar cateva dintre preparatele cu care solistul trupei Proconsul si-a rasfatat echipa.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=tQHiVjwB2cA[/youtube]

„ „A mea si-a ta” este o piesa de care suntem foarte atasati. Ne-am indragostit de ea inca de la primele acorduri si speram sa ajunga la inimile celor pe care ii pretuim cel mai mult, oamenii care ne asculta si ne sustin de fiecare data. Asa ca si videoclipul trebuia sa fie unul de suflet, in care sa se simta toata daruirea noastra. Au fost cinci zile de munca aproape incontinuu, dar nu am simtit oboseala prea tare pentru ca fiecare moment ne-a adus o bucurie. O bucurie am incercat si eu sa fac gatind, cu acelasi drag cu care o fac de fiecare data. Mi-am dorit sa nu manance nimeni sandwich sau mai stiu eu ce minune, asa ca am pus ceaunul si a iesit ceva”, ne-a povestit Bodo, razand.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=qN-QIMD4Dhg[/youtube]

Iar rezultatul e vizibil. Dupa sute de ore de munca, cei de la Proconsul pot spune ca au reusit sa lanseze nu un videoclip, ci un adevarat scurt metraj, avandu-l in rolul principal pe Ovidiu Iacob, cunoscut publicului pentru rolurile sale incarcate de emotie. „A mea si-a ta” este cadoul pe care Proconsul il face fanilor la inceputul sezonului estival, in amintirea tuturor iubirilor de la malul marii.

Bodo gatind filmari1