„Love Building” proiectat în cadrul programului „Filme românești de azi”, la ICR Budapesta

love building

În 27 iunie 2016, ora 19.00, Institutul Cultural Român Budapesta continuă programul „Filme românești de azi” cu proiecţia filmului artistic românesc „Love Building” (r. Iulia Rugină, 2013), la sediul institutului.

Filmul va fi proiectat cu subtitrare în limba maghiară.

„Love Building” îi are în distribuție pe: Alexandru Papadopol, Dorin Boguţă și Dragoș Bucur.

„Care a fost cel mai popular film la TIFF? O comedie romantică… românească! Aţi auzit bine, se fac şi comedii romantice româneşti, iar „Love Building”, regizat de Iulia Rugină, are potenţial de… blockbuster! La Cluj, biletele s-au epuizat cu câteva zile înainte de proiecţie. Iar după vizionare, sala s-a ridicat în picioare şi a aplaudat câteva minute!” (Digi24.ro)

Reamintim că filmul a fost prezentat în premieră în Ungaria de Institutul Cultural Român Budapesta în cadrul „Săptămânii filmului românesc la Budapesta, 2014″.

„Love building” are câte ceva din toate ingredientele unui film bun, bine făcut, „cinstit”, care nu se pretinde capodoperă dar nu e nici „şuşă”, un film care se adresează la fel de bine şi adolescenţilor ce suferă după prima dragoste şi celor de 40 de ani care ar vrea să-şi „repare” vieţile amoroase. Ăsta cred că e marele său atu: că e un film pentru toţi. (Gabriel Popovici – realitatea.net )