Concert Lara Fabian la Craiova – 11 decembrie 2016

Final de an spectaculos pentru publicul din Craiova!lara fabian

După două reale declarații de iubire făcute publicului din Cluj și București, celebra cântăreață Lara Fabian revine în România !

În data de 11 DECEMBRIE 2016, ora 19.30, Sala Polivalentă – Craiova este locul de unde va răsuna “Je t’aime” de această dată adresat publicului din CRAIOVA !

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Belgia. Primii cinci ani din viață a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se întoarcă în țara natală. Conturarea carierei sale a început în 1978, când de Moș Nicolae a primit în dar de la părinții săi un pian.

Mai târziu, Lara a început să compună primele sale melodii și să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câștigă concursul “Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului său single numit “L’Aziza”.

Recunoașterea internațională a artistei vine după doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia “Croire” unde se clasează pe locul 4.

Primul său disc este lansat în 1991, aducându-i nominalizarea la premiile Felix și un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.

În 1994, lansează al doilea album al sau –“Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix și Junos .

În 1996 devine cetățean Canadian și este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea să Esmeraldei pentru producția “Cocosatul de la Nôtre Dame.”

Albumul cu numărul 10 este intitulat “TLFM” și este scris și compus în totalitate de Lara, aducând cu această ocazie un omagiu celor 12 femei, printre care Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida care au ajutat-o să devină artistă și femeia de succes care este astăzi.

Pe data de 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat “Ma vie dans la tienne” promovat în cadrul turneului în Europa în cursul anului 2016.

Pentru cei care își doresc să o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vând din data de 30.06.2016 și pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilete.ro și din punctele fixe de vânzare ale acestora din Craiova: Inmedio, Poșta Română și magazinele Germanos.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP – 395 lei

Categoria 1 – 299 lei

Categoria 2 – 260 lei

Categoria 3 – 195 lei

Categoria 4 – 150 lei

Vă mulțumim!

Cu respect,

Joey de Alvaré & Echipa Premium Booking