Premierul Dacian Cioloş a anunţat schimbarea din funcţie a patru miniştri

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, în această seară, schimbarea din funcţie a patru miniştri. Este vorba despre miniştrii educaţiei, comunicaţiilor, transporturilor şi ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni.
Dacian Cioloş: Am decis astăzi să operez câteva schimbări în Guvern. Vreau să mulţumesc pentru activitatea lor de până acum domnilor miniştri Adrian Curaj, Marius Bostan, Dan Costescu şi Dan Stoenescu. Deci, de la educaţie, de la comunicaţii, transporturi şi românii de pretutindeni. Dânşii au lucrat bine pe multe proiecte, pe altele au fost anumite întârzieri şi de aceea am decis să operez aceste schimbări, pentru un nou suflu şi un alt ritm în echipa guvernamentală.
Realizator: În locul celor patru miniştri schimbaţi, premierul Dacian Cioloş îi va propune, la Educaţie – pe Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti; la Transporturi – pe Sorin Buşe, fost director la Renault; interimar, la Ministerul Comunicaţiilor – pe şeful Cancelariei sale, Dragoş Tudorache, iar la Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni pe Maria Ligor, actualul ambasador al României în Canada.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 iulie