Comunicat de presă – Caravana Poveștilor ajunge în Parcul Circului

Logo Caravana PovestilorN-ați aflat încă? Duminica asta Caravana Poveștilor ajunge în Parcul Circului. De la ora 10.00 începe atelierul de lectură, unde Roxana Marin va pleca într-o călătorie imaginară în lumea poveștilor. De la 11.00 se dă startul jocurilor în aer liber și atelierelor creative, iar de la 18.00 bate gongul spectacolului de păpuși și marionete. Cei mici sunt rugați să nu-și uite acasă imaginația și buna dispoziție! Accesul este liber și nu necesită înscriere prealabilă.

Caravana Poveștilor se desfășoară în continuare după următorul program:

17 și 24 iulie — Parcul Circului (lângă locurile de joacă amenajate pentru copii)

31 iulie — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (în capătul aleii care pleacă de statuie către foișor)

7 august — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (lângă locul de joacă ‘la derdeluș’)

14 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)

21 august — Parcul Tineretului (lângă locul de joacă ‘Lumea copiilor’)

28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)

4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)

11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)

18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

poza 1Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

Persoană de contact:

Marilena Chiriţă, tel. 0772002418, email. marilena.chirita@bibmet.ro.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.