Oferte de călătorie cu trenul în Europa

Oferte speciale* la călătoria cu trenul către destinații externe:  de la 39 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Viena, de la 29 de euro pe sens pentru ruta București Nord – Budapesta, de la 19 euro pe sens pentru ruta Cluj Napoca/ Sibiu/ Târgu Mureș – Budapesta, de la 15 euro pe sens pentru ruta Timișoara Nord – Budapesta, de la 45 euro pe sens pentru ruta București – Salonic.

CFR Călători a transportat în primele 5 luni din 2016 aproximativ 66 000 pasageri către diverse destinații din Europa, iar anul trecut peste 220 000 de persoane. În baza acordurilor internaţionale încheiate între companie și transportatorii feroviari europeni, românii ( copii, tineri, seniori ) beneficiază de tarife și oferte avantajoase pentru călătoriile în strainătate, ca de exemplu:

  • Cei care doresc să exploreze continentul european sau doar o țară, pot opta pentru oferta de călătorie tip abonament – Interrail Pass, disponibilă în două variante:  Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass. Oferta este avantajoasă pentru că se poate călători nelimitat în perioada de valabilitate în 30 de ţări europene sau într-o singură țară, în funcție de varianta de abonament pentru care se optează. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife diferențiate. Începând din acest an, oferta  Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors (click detalii).
  • Pentru călătoriile din Sud-estul Europei (Bulgaria, Macedonia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Turcia şi Bosnia Herţegovina) recomandăm oferta Balkan Flexipass. Prețurile încep de la 53 Euro, perioada de valabilitate este flexibilă, iar copiii beneficiază de reducere de 50%, din tariful de adult (click detalii).
  • Ținând cont de faptul că pe ruta București – Viena circulă un tren internaţional direct (Dacia), avem oferta SMART Tickets, care permite călătorilor noștri să beneficieze de prețuri încep ând de la doar 39 de euro pentru o călătorie (click detalii).
  • Pentru Ungaria, tarifele sunt  deosebit de avantajoase, începând de la 15 euro și respectiv 21 euro prin ofertele FORTUNA Tickets și TRIP Tickets (click detalii).
  • Pentru alte oferte comerciale (spre Germania, Polonia etc.) click aici sau tarife pentru diferite destinații internaționale, cu plecare din România, click aici. 

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațioal Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

*Menționăm că aceste oferte speciale sunt supuse unor termene și condiții comerciale diferite și sunt acordate în limita locurilor disponibile din cadrul ofertelor și nu din capacitatea trenului.