Şeful poliţiei locale din München a anunţat că autorul atacului armat comis aseară a acţionat foarte probabil singur, iar ulterior s-a sinucis

Autorul atacul armat comis aseară, într-un centru comercial din München, soldat cu 9 morţi şi 21 de răniţi, între care 3 grav, a acţionat foarte probabil singur, iar ulterior s-a sinucis, a anunţat şeful poliţiei locale, Hubertus Andra, într-o conferinţă de presă, cu puţin timp în urmă.

Hubertus Andra: La 20:30 a fost găsit un bărbat mort şi acum ştim că s-a sinuci. Pe baza mărturiilor oculare şi a celor video bănuim că este vorba de autorul atacului. Nu credem că a avut complici. Potrivit investigaţiei, suspectul este un cetăţean german de origine iraniană, în vârstă de 18 ani, care nu era în evidenţele poliţiei.

Realizator: Şeful poliţiei din München a mai declarat că nu se cunoaşte motivul atacului. Între timp, s-au redeschis transporturile în comun, dar şi gara din capitala Bavariei. Amintim că transporturile publice şi cele feroviare regionale au fost întrerupte imediat după atac.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 iulie