Iubitorii de filme în aer liber din Piatra Neamţ, aşteptaţi la Caravana filmelor NexT

Iubitorii de filme în aer liber din Piatra Neamţ sunt aşteptaţi şi astăzi la Caravana filmelor NexT. Cinci scurtmetraje premiate la ediţiile precedente ale Festivalului de Film vor fi proiectate diseară, la ştrandul Tineretului. Aseară, peste 100 pe persoane s-au bucurat de eveniment, transmite corespondenta noastră Geanina Buftea.

Reporter: Cele şase filme, toate româneşti, au atras atenţia atât publicului tânăr, cât şi celui cu experienţă. Caravana, aflată la cea de-a treia ediţie, a atras în acest an şi nemţeni care nu au participat niciodată la un astfel de eveniment.

-: /…/.

Reporter: În această seară, pietrenii vor urmări în strandul Tineretului, în cadrul secţiunii Best of NexT, cinci filme premiate şi aplaudate la cele 10 ediţii NexT. Managerul de proiect, Delia Marcu, dă detalii.

Delia Marcu: Este surprinzător faptul că spectatorii din Piatra Neamţ au asimilat foarte bine ideea de scurtmetraj. Nu se ridică lumea de pe scaune după ce se termină un scutmetraj, se aşteaptă, se aplaudă, se râde. Este o atmosferă foarte-foarte dărguţă.

Reporter: După Piatra Neamţ, Caravana opreşte la Iaşi, în Grădina Place Park, spectatorii putând să se bucure împreună de 13 filme scurte.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 iulie