Naţionala de handbal feminin la karting

nationala-handbal-f-karting-2Înaintea plecării la JO de la Rio de Janeiro, naționala de handbal feminin s-a relaxat sâmbătă seară pe circuitul AmcKart din Tunari. Selecționerul Tomas Ryde și team-managerul Nicoleta Alexandrescu au încercat astfel să le scoată preț de două ore pe tricolore din rutina antrenamentelor.

nationala-handbal-f-karting-1Efectul a fost cel scontat, Neagu&Co distrându-se de minune. O fire foarte competitivă, cea mai bună handbalistă din lume a câștigat și duelul pe pistă cu colegele. Duelul roată la roată dintre ea și Melinda Geiger a făcut deliciul grupului.

Selecționerul Tomas Ryde își dorește ca elevele sale să fie la fel de agile și pe durata turneului olimpic. Suedezul a pregătit deja minuțios fiecare detaliu al prezenței în Brazilia. Soția să Marie le va ține companie celor două rezerve din lot Denisa Dedu și Mădălina Zamfirescu pentru a le ține conectate la miza evenimentului.

nationala-handbal-f-karting-3Ryde își dorește ca întreaga delegație a României la JO să fie un grup unit, iar sportivii să se susțină între ei la competiile de la diferite discipline.

nationala-handbal-f-kartingȘtefan Găvan-PR Manager FR Handbal

0728.222.123