Radio România Muzical poate fi ascultat prin telefon

O modalitate inovativă aduce radioul mai aproape de publicul său. Ai vrea să asculţi Radio România Muzical, dar nu eşti în aria de acoperire a acestuia? Nu ai posibilitatea de a asculta radio pe frecvenţele în FM? Nu ai posibilitatea de a accesa internetul?

Atunci există soluţia de a da un telefon şi de a asculta Radio România Muzical. Puteţi suna la numărul de telefon 031.504.0464 (număr cu tarif normal) şi asculta Radio România Muzical prin telefon.

Radio România Muzical este unicul post românesc dedicat muzicii clasice şi de jazz; de asemenea, unicul post din România care transmite în direct de pe marile scene de concert ale lumii sau din teatrele de operă celebre ale momentului. Vara aceasta, festivalul BBC Proms de la Londra, festivalurile de la Verbier şi Lucerna, festivalul Richard Wagner de la Bayreuth au fost aduse în direct de Radio România Muzical în casele românilor de pretutindeni.

Prietenos, păstrând standarde înalte jurnalistice, Radio România Muzical înseamnă muzică de cea mai bună calitate, în interpretări din arhivă sau de strictă noutate, comentarii scurte şi pertinente: un întreg univers al Valorii, decriptat pentru omul contemporan.

Radio România Muzical poate fi ascultat în FM pe frecvenţele 104.8 (Bucureşti) şi 97.6 (frecvenţă regională), pe internet la adresa www.romania-muzical.ro şi prin aplicaţiile din Appstore şi Google Play.