Telefonul ascultătorului Radio Timişoara: 031.504.0450

Ascultătorii Radio Timişoara au acum posibilitatea, dacă nu sunt în zona de acoperire AM/FM sau nu au acces la internet, să asculte ştirile sau emisiunea preferată sunând la 031.504.0450 – număr fix cu tarif normal, accesibil inclusiv celor care au un plan tarifar cu minute naţionale gratuite sau nelimitate. Serviciul este oferit de audio now – firmă care a dezvoltat această facilitate în multe ţări ale lumii, cu un mare succes în S.U.A.

Deocamdată sunt transmise astfel programele în limba română emise în FM, dar va fi pus la dispoziţie din toamnă un mix al celor mai audiate programe, inclusiv transmisiuni sportive şi emisiuni de muzică populară, mix care va fi disponibil şi celor care ascultă Radio Timişoara prin reţeaua digitală de cablu UPC din judeţul Timiş. Mai mult, se intenţionează punerea la dispoziţie a unei mini-arhive cu ultimele ediţii ale câtorva dintre emisiunile cele mai apreciate.

Din seara zilei de 10 august 031.504.0450 a devenit Telefonul ascultătorului. Posibilităţii de a asculta programul sunând la numărul respectiv i-a mai fost adăugată una: aceea de a transmite mesaje audio. E suficient pentru aceasta să fie apăsat butonul 0 al telefonului (chiar şi atunci când se ascultă programul curent). La finalul mesajului se apasă tasta # şi automat se revine la audierea programului. Părerile şi sugestiile ascultătorilor pot fi acum transmise uşor, 24 de ore din 24 şi sunt aşteptate cu interes de echipa Radio Timişoara.

Acest mijloc de comunicare se adaugă telefoanelor folosite în emisiunile interactive, prin care ascultătorii pot intra în direct, mesajelor scrise aşteptate non-stop la 0725.737.373, dar şi comunicării online, prin facebook, twitter, google plus, etc. despre care găsiţi detalii pe www.radiotimisoara.ro

Se va adăuga în curând o aplicaţie pentru telefoanele mobile, care să permită o creştere a interactivităţii cu ascultătorii, dar şi alte facilităţi.

RADOR