Radio România Antena Satelor poate fi ascultat şi prin telefon

Cei care nu se află în aria de acoperire cu frecvenţe AM (unde medii şi unde lungi) a postului Radio România Antena Satelor sau nu au acces la intenet, au începând de astăzi posibilitatea să asculte emisiunile preferate la telefon, printr-un simplu apel la numărul de telefon 031.504.0484. Numărul aparţine unei reţele naţionale fixe din România şi nu are suprataxă.

Un important beneficiu al aplicaţiei este acela că oferă şi posibilitatea de transmitere a mesajelor audio, ceea ce deschide noi perspective de interactivitate cu ascultătorii postului. Înregistrarea mesajului audio se face prin apăsarea tastei 0 a telefonului, iar la finalul mesajului se apasă tasta # şi automat se revine la audierea programului.

Recepţia postului se face pe unde medii (531, 603, 630, 1314 KHz), pe frecvenţa de unde lungi 153 KHz şi pe internet la adresa www.antenasatelor.ro. Din toamna acestui an Antena Satelor urmează să operaţionalizeze primele sale frecvenţe în FM, cu acoperire strict locală în Comăneşti – judeţul Bacău, Zalău – judeţul Sălaj şi Sulina – judeţul Tulcea.

Antena Satelor este singurul post de radio din România specializat pe problemele satului românesc, cu emisiuni care se adresează locuitorilor din mediul rural şi celor interesaţi de realităţile satului şi de valorile sale tradiţionale. Este o nişă extinsă, cu un public conservator şi loial. Programele Antenei Satelor conţin ştiri şi informaţii cu caracter utilitar, relatări în direct, interviuri, dezbateri şi reportaje despre viaţa trăită la sat, despre moştenirea de tradiţie şi identitate a românilor, totul cu suportul şi aportul valoroasei arhive de muzică populară a Radiodifuziunii Române.

Mereu aproape de ascultătorii săi, Radio România Antena Satelor îşi propune să devină un radio care generează o stare, care degajă o atmosferă familială, bazată pe empatie, cu un balans potrivit între energie şi relaxare, între emoţie şi atractivitate.