Mihai Voicu a fost ales preşedinte al Organizaţiei PNL a Sectorului 1 din Bucureşti

Deputatul Mihai Voicu a fost reales în această seară preşedinte al organizaţiei PNL Sector 1 din Capitală. La finalul şedinţei Adunării Generale a partidului, el a făcut apel la unitate în rândul liberalilor, în contextul în care deputata Diana Tuşa a demisionat astăzi din PNL. Mihai Voicu a vorbit şi despre obiectivele formaţiunii sale la alegerile generale din toamnă.
Mihai Voicu: „Îmi propun, în primul rând, creşterea coeziunii interne, finalizarea fuziunii. Este un lucru important, din păcate dificil. Al doilea plan este poziţionarea noastră în administraţia locală, în opoziţie faţă de administraţia PSD a Sectorului 1. Peste patru ani nu ne putem permite să ne gândim la altceva decât la recâştigarea primăriei Sectorului I. Cel de-al treilea: trebuie să contribuim cu un scor cât mai bun la efortul pentru alegerile parlamentare, însă contribuţia noastră trebuie să fie una demnă de un sector de dreapta”.
Mihai Voicu demisionase de la şefia filialei Sector 1 a PNL în urma eşecului înregistrat de partid la recentele alegeri locale.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (18 august)