Una dintre victimele de la Petromidia a decedat

Unul dintre răniţii grav în incendiul care a urmat exploziei de ieri de la rafinăria Petromidia a murit în această dimineaţă. El era internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală şi avea răni pe aproape tot corpul, după cum ne-a declarat directorul medical al spitalului, Radu Mircea Gorgan.
Radu Mircea Gorgan: Una din victime a decedat din păcate, cea cu arsuri peste 90% din suprafaţa corporală. Al doilea are şanse foarte mari de a se salva fără consecinţe mari. Deci, încă suntem în faza de bilanţ. Încă mai are de făcut nişte teste, analize, în cursul dimineţii. Acum ne străduim să îl detubăm, pentru că rămâne suspiciunea de afectare a căilor respiratorii, cel cu arsuri 20-25%.
Realizator: Redactorul nostru Marinela Frâncu precizează că al doilea rănit internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” este într-o stare stabilă, dar medicii rămân rezervaţi. El are arsuri de gradele doi şi trei pe 25% din suprafaţa corpului, aşa cum a declarat şi directorul medical al spitalului, Radu Mircea Gorgan.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 august