Start nebun în noul sezon din Liga Zimbrilor!

Liga Zimbrilor, noul format al campionatului intern, a inceput in forta cu un meci nebun pe litoral. De 8 ori campioni ai Romaniei in ultimii 12 ani, constantenii au revenit pe prima scena sub denumirea de HC Dobrogea Sud Constanta. Nostalgicii dupa epoca HCM au trait cu emotie intoarcerea handbalului de top la Malul Marii.

800 km pentru un succes dramatic

Desi au traversat tara de la vest la est si au parcurs 800 km, banatenii au fost mai proaspeti ai au castigat inextremis cu 26-25 la capatul unui meci dramatic, in care au fost condusi cu trei goluri pe tabela in partea secunda. 

„Delfinul” si „Dacul” au chemat turistii la meci

Mascota constenilor si cea a handbalul romanesc s-au plimbat impreuna prin oras inainte de meci pentru a invita oamenii la primul meci al sezonului de handbal. Copiii au facut poze cu haioasele mascote.

Cu presedintele-jucator pe teren

Constantenii au avut in teren mai multi veterani din generatia lor de aur: Cutura (41 ani), Angelovski (39 ani), Rudi Stanescu (37 ani), Buricea (37 ani) sau Laurentiu Toma (35 ani). Fostul mare portar al nationalei, Ionut Stanescu a aparat buturile „marinarilor” desi ocupa si functia de presedinte al clubului. 

Radu Voina si Aihan Omer in tribune

La meci au asistat si doi invitati VIP, fostii selectioneri ai Romaniei Radu Voina si Aihan Omer. Galeria „marinarilor” si-a incurajat idolii cu celebrul indemn „HCM, HCM”.  Fetele frumoase nu au lipsit nici ele din Sala Sporturilor.

Radare si tun de mingi pentru fani

Suporterii au avut parte de surprize la primul meci al sezonului de handbal. In premiera pentru Romania s-a folosit un tun special care poate trage cu tricouri in tribune. Fanii au avut ocazia sa isi testeze si viteza de aruncare la poarta cu ajutorul unor radare amplasare in fan-zone. 

Timisoara vrea titlul dupa un sfert de secol

Cu moralul ridicat dupa victoria contra „marinarilor”, banatenii spera sa cucereasca al treilea lor titlu din istorie, primul dupa o pauza de 25 ani. In sezonul 1990-1991, Timisoara revolutiona handbalul romanesc si intrerupea hegemonia Stelei si a lui Dinamo cu o „gasca nebuna” din care facea parte si actualul presedinte al federatiei Alexandru Dedu. 

Stefan Gavan – PR Manager FR Handbal