Pepe redefineste pasiunea prin „Tortura” intr-un nou single fierbinte – Tortura (by Kazibo / Guest Connect-R)

“Tortura” este propunerea lui Pepe pentru aceasta toamna, soundtrack-ul perfect al noptilor fierbinti in doi, totul transpus intr-o productie ce are toate ingredientele necesare pentru a face loc single-ului in mixurile cluburilor si radiourilor. Alaturi de echipa de la Kazibo, cu care lucreaza pentru prima data, Pepe a gasit formula ideala de a combina interpretarea flamenco specifica cu soundul latino actual, liantul fiind tocmai definitia noua pe care artistul o da pasiunii prin tortura.

“Cumva altfel … in mod sigur, altceva. “Tortura” este piesa pe care o simteam de ceva timp, mi-o doream insa pana la propunerea celor de la Kazibo nu am gasit productia potrivita.  “Tortura” este piesa “completa” din toate punctele de vedere si ii multumesc lui Ovidiu si lui Alex dar si lui Connect-R pentru suport.”

Noul single, “Tortura” este produs de Kazibo Music pentru Pepe Latin Music, labelul propriu al artistului. Compozitia este semnata de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu in timp ce la versuri au mai lucrat si Pepe siConnect-R.