Radio România a câştigat dreptul de a organiza Conferinţa Asociaţiei Directorilor Generali şi Preşedinţilor celor mai importante posturi publice de radio şi televiziune din lume

Radio România a câştigat dreptul de a organiza, anul viitor, la Bucureşti, Conferinţa Asociaţiei Directorilor Generali şi Preşedinţilor celor mai importante posturi publice de radio şi televiziune din lume. Decizia a fost luată la sfârşitul reuniunii Public Broadcaster International de anul acesta, organizată la Montreal, în Canada. Preşedintele director general al Radiodifuziunii Române, Ovidiu Miculescu, consideră că evenimentul confirmă faptul că Radio România face parte din elita mondială a serviciilor publice de presă.

Ovidiu Miculescu: Probabil că nu este întâmplător faptul că, după 40 de ani de când Nadia Comăneci a cucerit Montrealul, Radio România, tot aici, într-o competiţie acerbă şi în prezenţa majorităţii şi celor mai puternice servicii media publice din lume, repetă, oarecum, o performanţă românească excepţională şi câştigă la Montreal. Cu siguranţă, este cel mai bun moment în care se află Radio România de mulţi ani încoace. Este, dacă vreţi, confirmarea supremă a faptului că Radio România este în elita mondială a serviciilor publice media.

Realizator: Public Broadcaster International este singura asociaţie care reuneşte cele mai importante posturi publice de radio şi televiziune din întreaga lume, din care face parte şi Radio România.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 septembrie