Milioane de ascultători vor putea fi prezenţi virtual în Sala Radio din Capitală

Milioane de ascultători vor putea fi prezenţi virtual în Sala Radio din Capitală unde începe astăzi Festivalul RadiRo, dedicat orchestrelor radio, a declarat în această dimineaţă preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Aceasta deoarece evenimentul este transmis atât în Europa, prin reţeaua Uniunii Europene de Radio cât şi în Asia, pe platforma Asia-Pacific, a posturilor publice şi private. RadiRo este un eveniment unic, a mai spus Ovidiu Miculescu în Rubrica Apel Matinal, de la Radio România Actualităţi.

Ovidiu Miculescu: RadiRo este un eveniment unic atât în plan naţional, cât şi internaţional. Poate părea paradoxal, dar RadiRo este singurul eveniment de acest tip, nu numai din România, ci din întreaga lume. Misiunea noastră publică, pe care o respectăm cu sfinţenie ne obligă să generăm o muncă de calitate, să generăm evenimente interesante, să generăm cultură, educaţie, informaţie echilibrată şi echidistantă.

Realizator: Urmează nouă concerte în nouă zile de festival. Vor fi prezente pe scena Sălii Radio şase orchestre simfonice şi 22 de dirijori şi solişti de primă clasă. Promovarea culturii şi misiunea publică a România Actualităţi, după Radiojurnalul orei 13:00.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 septembrie