Partidul Naţional Liberal va fi condus, de acum înainte, de un singur preşedinte

Partidul Naţional Liberal va fi condus, de acum înainte, de un singur preşedinte, nu de doi copreşedinţi. După ce foştii democrat-liberali au renunţat să mai nominalizeze un copreşedinte care să-l înlocuiască pe Vasile Blaga, care a demisionat în urma acuzaţiilor de corupţie, PNL va fi condus exclusiv de Alina Gorghiu, reprezentanta vechilor liberali. Propunerea a fost facută astăzi chiar de Vasile Blaga:
Vasile Blaga: Am hotărât să renunţăm la copreşedinţia partidului, pentru că, de fapt, suntem un singur partid, eu vorbes din 26 iulie 2014 doar de Partidul Naţional Liberal. O să o sprijin în continuare pe doamna Gorghiu şi partidul cu tot ceea ce pot şi cred că este calea cea mai corectă pe care am reuşit astăzi să o luăm împreună.
Realizator: Liderul PNL Alina Gorghiu a afirmat că funcţia de preşedinte unic al liberalilor nu reprezintă o misiune uşoară, arătând că acum va fi mai greu, deoarece, până în prezent, povara era împărţită.
Alina Gorghiu: Este un semn de maturitate al unei echipe, care s-a format de doi ani încoace. Această întâmplare nedorită de nimeni a generat pasul pe care-l vedeţi astăzi. Nu era absolut nimic premeditat înainte de februarie 2017, când statutul prevedea congresul final de unificare.
Realizator: Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, un veteran al fostului PDL, a fost propus să preia funcţia de coordonator al campaniei liberalilor pentru alegerile parlamentare, funcţia pe care ar fi trebuit să o ocupe tot Vasile Blaga.