Deputatul Elena Udrea şi-a consultat noul dosar în care este acuzată de instigare la luare de mită în timpul campaniei electorale din 2009

Deputatul Elena Udrea şi-a consultat, astăzi, noul dosar în care este acuzată de instigare la luare de mită în timpul campaniei electorale din 2009. Ea a precizat că nu s-a ocupat de finanţarea campaniei prezidenţiale, dar a admis că două societăţi comerciale au sponsorizat publicitatea electorală pentru fostul PDL.

Elena Udrea: Nu este despre bani luaţi acasă, nu este despre bani cash, este vorba despre nişte facturi plătite din profitul lor de nişte firme. Într-adevăr, solicitarea de plată a fost făcută de către doi lideri politici. Deci, întrebaţi, fiind patronii firmelor de ce au făcut plata respectivă au spus că le-a fost cerută această sponsorizare, acest gest, plata respectivă de către doi lideri politici, dar nu de către Elena Udrea.

Realizator: Elena Udrea a mai spus că, după acelaşi model, au fost finanţate şi campaniile electorale ale altor candidaţi.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 14 octombrie