Suzuki România expune noul SX4 la Salonul Auto București și Accesorii 2016

Suzuki SX4_2

La ediţia din acest an a Salonului Auto București și Accesorii 2016, programat în perioada 20 – 30 octombrie la Romero Băneasa, Suzuki va expune noul SX4, prezentat luna trecută la Salonul Auto de la Paris.

Disponbil în România începând cu luna septembrie, noul Suzuki SX4 va fi expus în premieră și la Salonul Auto București și Accesorii 2016. Cu o apariţie care sigur îţi trezeşte setea pentru aventură, noul SX4 poate fi comandat cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) şi una diesel (1,6 DDIS), şi patru niveluri de echipare Cool, Passion, Spirit si Luxus.

În afara noului Suzuki SX4, vor mai fi expuse modelele Vitara, Baleno, Celerio și Jimny. Suzuki România participă la Salonul Auto București și Accesorii 2016 prin intermediul dealerilor Autonet, DAB Auto Serv și Rădăcini Auto Motor.

În plus, pe toată durata Salonului Auto București și Accesorii 2016, Suzuki România și Impuls Leasing au o ofertă specială pentru achiziționarea oricărui model Suzuki. Astfel, cu un avans de minim 10% și o valoare reziduală de maximum 20%, Impuls Leasing acordă finanțare cu o dobândă fixă de 3,5% pe o perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Această ofertă este valabilă în perioada 20 – 30 octombrie, pe durata Salonului Auto București și Accesorii 2016.

Suzuki SX4_3