DJ Layla si Malina Tanase lanseaza single-ul „Ecou”, varianta in limba romana a piesei „Don’t Go”

dj-layla-feat-malina-tanaseDJ Layla, proiectul care ne-a obisnuit cu numeroase hituri, precum „Single Lady”, „City of Sleeping Hearts”, „I’m Your Angle”, lanseaza un nou single cu versuri in limba romana „Ecou” (feat Malina Tanase).

DJ Layla nu se dezminte si ramane la genul muzical care a consacrat-o, dance, cu un upgrade de influente deep, indie, trap. Si de aceasta data, Radu Sirbu si Ana Sirbu sunt compozitorii noului single si continua colaborarea inceputa odata cu lansarea primului single.

DJ Layla nu este la prima colaborare si de-a lungul timpului a lansat featuring-uri cu Alissa, Dee-Dee, Sianna, cu care a cucerit topurile muzicale din Romania si din strainatate.

Cu un beat electrizant si un show dinamic, DJ Layla a fost cap de afis in numeroase festivaluri de muzica. Daca in 2015, DJ Layla a lansat piese ca „I Need Love” (feat Sianna) si „Kill Me or Kiss Me” (feat NesteA), anul acesta, „Don’t Go”/”Ecou” este piesa lansata dupa colaborarea cu Lorina pentru „Don’t Blame My Heart”.


video: youtube

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=PdB9QF4tNfs&feature=youtu.be[/youtube]