Ellie White lansează single-ul şi videoclipul „Mintea mea”

Piesa este compusă de către Sandri Biro, în studioul Famous Production. Videoclipul, o poveste cinematografică cu emoții puternice și cu un decor spectaculos, este regizat de către Alex Ceaușu și a fost filmat la Conacul Manasia.

„#Mintemea spune că, întotdeauna trebuie să apreciezi momentul, să te bucuri de fiecare clipă petrecută alături de persoană iubită și despre ceea ce ar face oricare dintre noi ca să mai păstreze ceva din vraja frumoasă a dragostei. Mi-a plăcut enorm să filmez într-o locație atât de frumoasă- Conacul Manasia… aici m-am simțit într-adevăr că o prințesa :)”, declară Ellie White.

ellie-white-2În mintea lui Ellie este o poveste de dragoste încheiată, pe care o relatează cu ajutorul personajului interpretat de către actorul Denis Ștefan și al unui cuplu de dansatori senzaționali.

„Denis m-a impresionat prin modul în care a jucat, m-a uimit relația dintre el și cal, modul în care comunica și interacționa cu el sunt absolut fascinante. Pe mine m-a făcut să iubesc și mai mult aceste ființe, am vorbit cu el să începem lecții de echitație și mă gândesc chiar să cumpărăm unul pentru noi și pentru copii. Sunt niște animale incredibile!

ellie-white-7Gabriela Dragomir și Mihai Petrini, cei doi dansatori, mi-au dat niște senzații foarte intense… pasiune, dragoste, zbucium. Nu am asistat de mult la un moment ‘live’ de dans contemporan, însă modul în care au interpretat cei doi m-a luat prin surprindere, m-a impresionat, de aceasta am plănuit și niște momente speciale cu ei pentru viitor… surpriză! :)”, adaugă Ellie White.

Piesă „Mintea mea” este un nou single solo lansat de către Ellie, artista care a cucerit publicul de-a lungul timpului cu hituri că „Nu te mai caut”, „Power Of Love”, „Sete de noi” sau cu piesele lansate alături de DJ Project.

Credit foto: Ciprian Strugariu