Monoir a mixat la petrecerea aniversara a radio NRJ Rusia

Zilele trecute, Monoir, responsabil pentru hitul „The Violin Song” (feat Osaka & Brianna), a fost invitat de catre unul dintre cele mai importante radiouri din Rusia, NRJ Russia, sa mixeze in cadrul petrecerii lor aniversare de 10 ani.

Monoir este intr-un turneu de promovare, iar in urma cu cateva zile, a participat la evenimentul aniversar al radioului NRJ Rusia – #NRJ10 – si este singurul artist roman care a mixat la party. Monoir a fost prezent si in matinalul radioului, unde a interpretat hitul „The Violin Song”.
monoir-5
Monoir a inceput turneul de promovare in urma cu o luna, in Bulgaria, unde a fost invitat la cele mai importante posturi radio si TV, a continuat in Rusia si, in scurt timp, va ajunge in Grecia si Turcia.

Lansat in luna mai a acestui an, hitul „The Violin Song” (feat Osaka & Brianna), in prezent cu peste 19 milioane de vizualizari doar pe canalul de YouTube al Cat Music, cucereste topurile muzicale din Romania (momentan, locul 7 in top 10 MediaForest, difuzari radio si TV) si nu numai.

Bulgaria, Grecia, Rusia, Turcia, Polonia, Ucraina sunt printre tarile in care „The Violin Song” a ajuns pe primele locuri in topul Shazam si in chart-urile muzicale, respectiv radio si TV.
In plus, “The Violin Song” este deja licentiata in tari precum Germania, Elvetia, Austria, Belgia, Olanda, Franta, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Grecia, Turcia, Israel etc.