Andreea Bănică şi Oana Radu lansează single-ul „Fie că vrei, fie că nu”

Cine și-ar fi imaginat o colaborare între Andreea Bănică și Oana Radu? Iată că cele două artiste au decis să ne surprindă și lansează prima lor piesă împreună, cu un mesaj girl power și un vibe urban-flirty-„Fie că vrei, fie că nu”.

Piesa este compusă și produsă în studioul Epic Entertainment, iar artwork-ul este realizat de către Neverland Place.

Atât Andreea, cât și Oana, au mai colaborat și cu alte artiste din România. Dacă Andreea a lansat piesa „Doi”, alături de Kaira, Oana a colaborat cu Rolla Sparks pentru „Fără glas”; fiecare dintre piese cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul acesta, în luna mai, Andreea Bănică a lansat piesa „Rain în July”, featuring George, care până în prezent are peste 8,5 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, sexy-diva Andreea Bănică ne-a cucerit cu numeroase piese, de la cele cu mesaje motivaționale, calde, pop, la cele energice, catchy și în mood party, precum „Love în Brasil”, „Același iubit”, „Electrified”, „Samba”, „În lipsa ta” (feat What’s Up) etc.

Încă de la primul single, lansat în 2014, Oana Radu a colaborat cu Dr. Mako pentru single-urile lansate: „Tu”, „Ea a fost prima” (feat Pacha Mân), „Dragostea-i nebună”, dar și cel mai recent single, „Stai” (feat Doddy). Cei doi sunt și printre compozitorii pieselor lansate, fiecare dntre ele cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.