Comunicat de presă – Miss Universe România 2016

Dupa doi ani de absenta, Romania revine in Miss Universe – Teodora Dan, frumoasa pictorita care ne va reprezenta tara in cadrul Miss Universe 2016 din Filipine

  • In urma selectiei nationale Miss Universe Romania 2016, organizata in 20 decembrie in capitala de catre agentia ExclusivEvent, noua agentie detinatoare a licentei Miss Universe Romania in tara noastra, avandu-l ca si presedinte pe Ernest Hadrian Böhm, Teodora Dan a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Universe 2016, competitie care se va desfasura in Fipinie in perioada 12 – 31 ianuarie 2017, celebrand a 65-a editie. Marea finala va avea loc in data de 29 ianuarie si va fi transmisa in direct de catre postul FOX si online pe www.facebook.com/MissUniverseRomania. In competitie vor fi prezente aproximativ 90 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 100.000 de dolari americani.
  • Teodora are 27 de ani, 75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 93-64-93, este nascuta in Craiova. insa locuieste in acest moment in Bucuresti.
  • Teodora a absolvit Facultatea de Arte – departamentul pictura din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti iar ca si planuri de viitor isi doreste sa isi deschida propriul sau atelier de design vestimentar. Teodora vorbeste fluent limba engleza si limba spaniola.
  • Teodora este pasionata de modeling, pictura, design vestimentar si calatorii, lucrand in acest moment ca si model international in diverse tari din Europa si Asia.
  • „Sunt extrem de fericita ca am reusit sa-mi implinesc un vis din copilarie, se imi reprezint tara in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete din lume – Miss Universe. Fiind cea mai inalta performanta posibila in acest domeniu pe plan national, aceasta experienta va fi categoric cea mai frumoasa experienta din cariera mea de model. Voi reprezenta Romania cu onoare si demnitate in cadrul Miss Universe, promovand turismul, cultura si traditiiile tarii noastre in fata a miliarde de telespectatori si spectatori din intreaga lume, promitand tuturor romanilor sa fac tot ce imi sta in putere pentru a aduce in premiera absoluta coroana si marele premiu in Romania. Le sunt profund recunoscatoare si le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune si onoare dar si celor de la Geta Marin Academy, Boutique 177 by Andreea Stirbescu si designerului vestimentar Nicoleta Negura pentru ajutorul acordat.
    Imi doresc ca si alte fete din tara noasta sa traiasca acest sentiment de victorie, sa-mi urmeze exemplul si sa aducem impreuna Romaniei cat mai multe titluri castigate in marile competitii internationale de frumusete, dovedind intregului mapamond ca romancele sunt cele mai frumoase si inteligente femei din lume – ne-a declarat Teodora DanMiss Universe Romania 2016
  • Teodora Dan este una dintre putinele romance care au reusit performanta de a castiga o competitie internationala de frumusete (Miss Tourism Universe 2015) motiv pentru care merita pe deplin sansa si onoarea de a ne reprezenta tara in cadrul Miss Universe 2016. Teodora are frumusetea, carisma, inteligenta, experienta si pregatirea necersara, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Filipine si de a se clasa in Filipine cel putin in TOP 10. Credem in potentialul ei si o vom sprijini cu tot ceea ce este nevoie pentru ca Romania sa castige un loc pe podiumul Miss Universe pentru prima oara in istorie. Teodora este un model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Universe Romania
  • Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Teodorei din perioada 12 – 31 ianuarie 2017 din Filipine, vizitand pagina oficiala de facebook Miss Universe Romania facebook.com/MissUniverseRomania – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Teodora in cursa pentru castigarea coroanei Miss Universe 2016! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Filipine!

CLASAMENTUL FINAL OFICIAL MISS UNIVERSE ROMANIA 2016

Miss Universe Romania 2016 – Teodora Dan

1st runner-up – Adela Prisacari

2nd runner-up – Bianca Mihalache

3rd runner-up – Georgiana Radu

4th runner-up – Crina Stinca

Sursa comunicat:

Ernest Hadrian Böhm | President Miss Universe Romania Organization| CEO ExclusivEvent

office@missuniverseromania.com | Phone +40.754.895.969 | www.MissUniverseRomania.com

Facebook www.facebook.com/ernest.hadrian.bohm  | www.facebook.com/MissUniverseRomania