Clădirea Clubului Bamboo din Bucureşti s-a prăbuşit din cauza incendiului

Focul a distrus totul pe aproape 3.000 de metri pătraţi, iar clădirea clubuluui s-a prăbuşit. Mergem din nou la reporterul RRA, Ramona Alexandrescu, aflată la locul incendiului.

Reporter: Pompierii au intrat în locul în care s-a prăbuşit clădirea. Încearcă să verifice dacă există sau nu persoane. La spital au ajuns 38 de persoane, 21 dintre acestea au fost transportate cu ambulanţele şi 17 persoane au ajuns prin mijloace proprii la unităţile sanitare. Aşa cum spuneaţi şi voi, persoana care a fost internată în stare gravă, starea ei a evoluat pozitiv şi a fost scoasă de pe aparate. Raed Arafat spunea că 26 de echipaje au intervenit, însă în acest moment rând pe rând ele se retrag. 16 echipaje vor mai rămâne aici la faţa locului. Acţiunea poate să continue până în noapte. Pompieiri rămân să investigheze şi să afle care a fost cauza incendiului. În acest moment incendiul nu se mai desfăşoară, mai sunt câteva puncte care mocnesc şi care urmează a fi stinse în momentele următoare. Echipajele medicale s-au redus, au mai rămas doar trei echipaje de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă. Cu puţin timp în urmă şi avocaţii patronilor clubului au ajuns la faţa locului. Aceştea au spus că există toate actele şi avizele la zi, că nu sunt probleme în ceea ce înseamnă deţinerea avizelor de funcţionare. Vom reveni cu amânunte în grupajele următoare.

Ministerului Afacerilor Interne a activat linia telefonică: 021.206.40.50, unde rudele celor care se aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obţine informaţii despre persoanele transportate la spital. De asemenea, oricine deţine informaţii relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului poate suna la acelaşi număr de telefon: 021.206.40.50./rpatulea/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 21 ianuarie