Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, urmează să fie audiat de procurori

Patronul clubului Bamboo, Joshua Castellano, urmează să fie audiat astăzi de procurori, în cadrul anchetei legate de incendiul de sâmbătă dimineaţa. În cele două zile care au trecut de la dezastru, aproximativ 40 de persoane au fost la Parchetul de lângă Tribunalul Bucureşti pentru a da declaraţii. Alte audieri vor avea loc astăzi. Ieri, unul dintre agenţii de pază ai clubului le-a povestit anchetatorilor despre incident:
-: „În momentul în care colegii au dat prin staţie că a început incendiul, deja oamenii au început să iasă. Am avut noroc că am avut foarte multe evacuări. Ce a fost noroc e că totul a fost ignifug”.
Avocatul patronilor de la Bamboo, dar şi un fost acţionar al clubului au afirmat în schimb că focul ar fi fost pus intenţionat. Anchetatorii afirmă însă că nu au niciun indiciu referitor la o eventuală mână criminală. La locul incendiului, procurorii aşteaptă ca zona să fie declarată sigură pentru a putea aduna noi probe. 4 persoane rănite în urma incendiului mai sunt internate la două spitale din Capitală, dintre care una necesită supraveghere specială. Cei internaţi au suferit intoxicaţii cu monoxid de carbon sau traumatisme de coloană şi membre./aboboc/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (23 ianuarie)