Adda lanseaza single-ul si videoclipul “Se vede pe fata ei”

Adda incepe anul in forta cu noul ei single “Se vede pe fata ei”, in care artista abordeaza o tema sensibila, insa extrem de des intalnita in societatea de astazi: casatoria din interes. 

 “Se vede pe fata ei” este o piesa sincera, cu un mesaj curajos, care atrage atentia catre lucrurile cu adevarat importante din viata. Inspirata de oamenii din jur si societatea de astazi, Adda a scris versurile, dar s-a ocupat si de productia piesei alaturi de nume importante din industria muzicala: Marius Moga, Smiley, Serban Cazan, George Idriceanu, Lucian Nagy sau Yogi (Ionut Marius Vasilache).

“Cand am scris piesa, m-am gandit la lumea de plastic in care traim. Parca au uitat cu totii ca cel mai important lucru este dragostea. In goana dupa faima si bani, oamenii fac greseli teribile si, din pacate, asta se intampla si din cauza educatiei. Piesa este o poveste, mi-am imaginat o conversatie intre mama si fiica. Vreau sa le transmit fetelor sa isi asculte mereu inima”, a declarat Adda.

Din echipa de creatie a videoclipului au facut parte: SAN (regie si scenariu), Catalin Rizea (productie si scenografie), Ana Mironescu (make-up artist), Raluca Topescu (hairstylist) si Andra Moga (styling). Povestea a fost gandita si creionata de Adda, impreuna cu SAN (Anton Sandu); fiecare detaliu a fost ales cu atentie, de la #Mireasa cu rochie din bancnote, pana la Fructul Interzis.

Printre surprizele de pe platoul de filmare, s-a aflat si un sarpe, simbolul vicleniei si al inselaciunii, ce a intregit cu succes povestea creionata de Adda.

Artista si compozitoare, originara din Targu Mures, Adda a scris versuri inca din adolescenta, insa nu s-a asteptat niciodata ca piesa ei, “Minti murdare”, urcata pe YouTube de un coleg, sa ii deschida drumul in lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atat de multe suflete, Adda a inceput sa fie urmarita de mii de oameni in online. A crezut in visul ei si a muncit constant, iar astazi are propria casa de productii, Baladda Records, locul unde iau nastere toate piesele pe care le lanseaza.

Pentru ADDA, anul 2016 a fost un an plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional, a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”, “Du-te”, “Sa imi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”.

RADOR – 15 februrie 2017