Jucătorii naționalei României și-au tatuat „Vulturii” ca să le poarte noroc la meciurile din Finala Cupei României, Superbet All-Star Game, în așteptarea FIBA Eurobasket 2017

Jucătorii echipei naționale de baschet masculin a României au acceptat provocarea și și-au tatuat emblema echipei, “Vulturii”, ca să le poarte noroc la meciurile la care vor juca astăzi și mâine – Finala Cupei României care se va disputa astăzi, la ora 19,00, la Sibiu, respectiv Superbet All-star Game –  și care îi vor antrena pentru marele eveniment sportiv din septembrie, FIBA Eurobasket 2017.

Vlad Moldoveanu, componentul Naționalei, a declarat în exclusivitate că dacă România se califică la FIBA Eurobasket 2017 și merge mai departe în optimile de finală la Istanbul, își va tatua permanent emblema naționalei, „Vulturii”.

Tatuaj_vultur_echipa_nationala_de_baschet_Romania“Vulturii” vor juca la Sibiu purtând noile tatuaje astăzi, la Finala Cupei României (Vlad Moldoveanu) și mâine la Superbet All-Star Game (Mihai Octavian Paul, Point Guard în echipa României).

Emblema “Vulturii” reprezintă un simbol al avântului spre performanță și al faptului că baschetul românesc prinde aripi și revine pe scena elitei europene, la FIBA Eurobasket 2017, moment istoric pentru sportul românesc, când Naționala României va avea cele mai importante meciuri din ultimii 30 de ani și va înfrunta giganții Europei la baschet.

FIBA Eurobasket 2017 va avea loc pentru prima dată până acum și în România, în perioada 1 septembrie – 7 septembrie la Cluj-Napoca, și va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Românii pot fi alături de Naționala de baschet în tribune, cumpărând bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro și în rețelele Eventim, MyTicket și BLT.

Declaraţii Vlad Moldoveanu şi Mihai Paul

Despre Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet (FRB) a fost fondată în 1931 și este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA) începând din  1932. FRB organizează, conduce și dezvoltă activitatea baschetbalistică din România, promovând național și internațional acest sport. Este formată din structuri sportive cu secții de baschet și asociații în județele țării și în București. www.FRBaschet.ro

Despre FIBA
FIBA (
fiba.com) – organizație mondială a baschetului – este o asociație independentă formată din 215 Federații de Baschet din întreaga lume, având recunoaștere din partea Comitetului Internațional Olimpic (IOC) ca unică autoritate competentă în baschet. Mai multe informații: www.fiba.com

Pentru mai multe informații, contactați: Daniela.spiridonescu@pr.gmp.ro  0740.038.544