Bursa de Valori Bucureşti are cele mai bune rezultate înregistrate după criză

Bursa de Valori Bucureşti a avut, în ultima perioadă, cele mai bune rezultate înregistrate după criză – potrivit directorului general al BVB, Ludwik Sobolewski.
Ludwik Sobolewski: Tranzacţiile din ultima perioadă ne oferă multe satisfacţii, deoarece observăm că investitorii câştigă bani, iar sentimentul din piaţă este unul pozitiv. Şi cred că aceste rezultate nu sunt căzute din cer, ele sunt rezultatul unui cumul de factori, inclusiv al eforturilor din ultimii ani depuse de instituţiile pieţei de capital în direcţia dezvoltării acestei pieţe. Aşteptăm evoluţiile viitoare, fiind încrezători că piaţa are acum fundamente solide şi că, dacă se înregistrează creştere, va fi una robustă, nu o euforie superficială de moment, ci o creştere bazată pe valoarea creată, generată de companiile din state la Bursa de Valori Bucureşti.
Realizator: Directorul Bursei de Valori Bucureşti a făcut această declaraţie cu ocazia semnării, ieri, la Bucureşti, a unui acord de parteneriat cu organizaţia pentru România şi Republica Moldova a Club Rotary International. Prin acest acord, se doreşte dezvoltarea educaţiei în domenii precum: economia, investiţiile financiare şi antreprenoriatul, prin programe de instruire destinate în special tinerilor./atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 martie