DJ Project lansează single-ul şi videoclipul “O secundă”, alături de Giulia

DJ Project lanseaza single-ul şi videoclipul “O Secundă”, o piesă cu versuri în limba română, în colaborare cu Giulia.

Piesa este compusă de către Gino Manzotti, DOMG & Adi Cristescu, şi produsă de către DOMG şi Gino Manzotti. Videoclipul este regizat de către Bogdan Paun şi Alexandru Mureşan de la NGM Creative.

“<O secundă> este o piesa despre un nou început în dragoste şi despre faptul că timpul este ireversibil, indiferent de situaţie. Single-ul este unul plin de forţă şi energie şi sper să vă placă. Mă bucur că am reluat colaborarea cu Giulia şi vă pregătim multe surprize: mai exact, 3 melodii care sperăm că vor ajunge la sufletul vostru.”, declară DJ Project.

“Foarte multă lume m-a întrebat dacă voi mai colabora cu cei de la DJ Project şi cred că această nouă piesă a noastră este extrem de aşteptată. „O secundă” mi-a plăcut de la prima ascultare şi sunt sigură că va fi o piesă iubită de foarte mulţi dintre cei cărora le-a fost dor de DJ Project şi Giulia.”, adaugă Giulia.

17 ani de activitate muzicală, 9 albume, peste 20 de single-uri şi videoclipuri, primele poziţii în topurile muzicale, zeci de premii naţionale şi internaţionale, mii de concerte în ţară şi străinătate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide şi de succes proiecte din industria muzicală românească. DJ Project a colaborat cu artişti precum Ellie White, Adela Popescu şi mulţi alţii.

Cu o carieră de peste 20 ani în industria muzicală, Giulia a demonstrat că ştie să se reinventeze şi să se menţină în topurile muzicale. Artista a lansat hit-uri precum “Nu” (alături de DJ Project), “Ce-a fost, a fost” (alături de Shift), “Ochii tăi” şi multe altele.