Campionat Enduro la Bistriţa-Năsăud

Bistritz Bike Shop şi Primăria Bistriţa organizează în 8-9 aprilie, în zona ştrandului Codrişor, prima etapă din Cupa României la Enduro. Acest concurs este organizat în parteneriat cu Federaţia Română de Ciclism.
Competitia CNE#1 Bistriţa este format Enduro şi se desfăşoară pe patru speciale care, cumulate, măsoară 7,7 km, cu o diferenţă de nivel cumulată de 800 de metri.
Înscrierile se fac pe portalul mtbcup.ro, iar taxa de înscriere este de 70 lei şi se achită la faţa locului. Fetele şi juniorii au gratuitate la înscrieri. Ultima zi pentru înscrieri este 05.04.2017. Competiţia se desfăşoară conform regulamentului UCI şi FRC de mountain bike Enduro.
Toţi concurenţii sunt obligaţi să poarte cască de bicicletă omologată specifică disciplinei Enduro (open face sau full face), număr de concurs fixat pe partea din faţă a bicicletei care să fie vizibil pe toată durata antrenametelor şi a finalei, dopuri la ghidon. De asemenea se recomandă purtarea de ochelari sau goggles, genunchiere, cotiere, mănuşi şi rucsac care să conţină pelerină de ploaie, kit de pană, multi tool, harta traseelor, apă, hrană şi telefon mobil. Câştigătorii vor fi premiaţi cu produse şi bani./rcostea/vdraguta

RADOR, 25 martie