Oana Radu şi Eli continuă povestea piesei “Tu”, cu noul single, “Mă minţeai”

După colaborarea cu DJ Mako & Eli pentru hit-ul “Tu”, Oana Radu și Eli completează povestea cu single-ul “Ma minţeai”. Compusă de Oana Radu, Cristian Tarcea & Eli, “Mă minţeai” este o piesă despre dezamăgire, minciună și frica de adevăr, momente cu care ne întâlnim în fiecare zi în diferite situații sau împrejurări.

„Din păcate, tot mai mulți oameni sunt mințiți. De multe ori, cel mai trist este că încercăm să ne mințim singuri, fiindcă nu putem înfrunta adevărul. Am foarte mare încredere în această piesă pe care am compus-o din tot sufletul meu. Eli este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai talentați oameni pe care i-am cunoscut și sunt foarte mândră că single-ul meu de debut a fost alături de el. După trei ani de la prima noastră colaborare, lansăm <<Mă mințeai>>, piesa care sperăm să vă placă la fel de mult cum v-a plăcut <<Tu>>”, declară Oana.

Artista colaborează pentru prima dată cu Cristian Tarcea (Monoir), cel care i-a produs piesa în studio-ul Thrace Music și este foarte încântată de produsul final. “Am fost impresionată de profesionalismul și rapiditatea în care s-au desfășurat lucrurile.”, adaugă artista.

“<<Mă mințeai>> este o piesă pe care am produs-o cu drag și sper că oamenii să simtă aceeași emoție pe care am simțit-o și eu atunci când Oana mi-a fredonat ideea piesei. Eli a venit ca de obicei cu o pată de culoare foarte plăcută, iar rezultatul final este un contrast muzical pe care sper ca lumea să îl simtă și să îl primească în suflete cu drag.”, spune Cristian Tarcea.

După ce a participat în cadrul concursului “Vocea Romaniei”, Oana a lansat primul single din carieră, “Tu”, alături de Dr. Mako & Eli. Piesa a stârnit o mulțime de reacții pozitive, a generat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primele poziții în topurile radiourilor. Oana Radu a avut colaborări cu artiști precum Dr. Mako, Pacha Man, Rolla Sparks. În 2016, Oana și-a unit forțele cu Andreea Bănică pentru piesa “Fie că da, fie că nu”, iar la sfârșitul anului, a lansat în ton cu lunile friguroase, single-ul “Topeste-mi iarna”.

Până în prezent, Eli a lansat piese de succes precum “Hey”, “Ma intelegi” și a colaborat cu artiști precum George Hora, Kamelia, Puya, Alex Mica, Nico. În 2015, Eli a colaborat cu Oana Radu pentru single-ul și videoclipul “Spune”, o poveste de dragoste trăită de Eli ce vine în continuarea single-ului “Hey”.

Geanina SAVU
Content Manager

mobile: +40731 303 818
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91

www.catmusic.ro
www.boldcharts.ro
/CatMusicRomania