Euroradio – Seminar pentru posturile de radio europene locale și regionale

Aproape de comunitate

Cum pot radiourile publice regionale să fie mai aproape de ascultătorii lor? Aceasta este întrebarea la care vor încerca să găsească răspuns, la București, reprezentanți ai posturilor publice de radio din Europa și România, precum și reputați specialiști EBU.

Evenimentul, organizat de Uniunea Europeană de Radio – EBU și Radio România prin Departamentul Studiourilor Regionale, va avea loc la Centrul de Presă al Societății Române de Radiodifuziune, în perioada 30-31 martie 2017.

Ovidiu Miculescu, Președinte Director-General Radio România, Graham Dixon/ Directorului Departmentului Radio EBU și Laurent Marceau, coordonatorul seminarului, îi vor invita pe participanți să gasească răspunsuri la câteva dintre provocările pieței media regionale actuale în contextul noilor dezvoltărilor tehnologice și a schimbării obiceiurilor de consum media.

Implicarea Rețelei Studiourilor Regionale din țara noastră în găzduirea și organizarea acestui eveniment de importanță europeană reprezintă o recunoaștere a rolului și importanței Radio România în peisajul media național și internațional.

RADOR (29 martie)