Fii creativ și intră în playlistul Radio România Cultural!

Radio România Cultural lansează apelul către creație ”Intră în playlistul RRC!” Mesajul se adresează tuturor celor care au o piesă, ori vor să compună un single care se potrivește cu sound-ul Radio România Cultural. Piesa selectată va fi difuzată timp de o lună în playlistul programelor noastre.

Oricine se simte creativ, îi place muzica și vrea să fie ascultat de o țară întreagă la radio, își poate trimite compoziția pe mailul emisiunii Dimineața Crossover, dimineatacrossover@gmail.com.  Maria Balabaș, realizatoarea emisiunii, artist performativ, o ascultă, o analizează și decide, în fiecare vineri, care piesă va fi difuzată timp de 30 de zile la Radio România Cultural.

Apelul începe luni, 3 aprilie 2017 și se termină la 30 iunie 2017.  În această perioadă se pot primi pe adresa emisiunii compoziții care pot face parte din muzica de la Radio România Cultural.

„Intotdeauna am considerat muzica o parte importantă a personalității și, de asemenea, ca pe unul dintre cei mai buni parteneri în viață. Dacă o alegi bine sau o cânți bine, îți poate fi de cel mai mare folos. Caut artiști cu care să împărtășesc aceste idealuri. Prin aceasta, ne implicăm în mod direct în susţinerea şi promovarea muzicii româneşti, în tot ce are ea mai personal şi mai valoros.” Maria Balabaș

Postul Radio România Cultural este singurul post de radio cu acoperire naţională în FM, care produce programe exclusiv culturale, difuzând producţie originală culturală şi informaţie din toate zonele culturii, la nivel naţional şi internaţional. Detalii pe www.radioromaniacultural.ro

RADOR : 31 martie