Kamelia – “Amor” – cea mai vizionata coregrafie de Zumba (7 mil. vizualizari)

La un an de la lansarea piesei “Amor”, ea continua sa fie ascultata in intreaga lume. Piesa compusa si produsa impreuna cu George Hora, fratele artistei, a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari si este difuzata in tari precum Bulgaria, Italia, Turcia, Cipru, Polonia, Grecia.

Fanii si iubitorii de Zumba se bucura de o coregrafie oficiala a piesei, la care a participat si Kamelia. Coregrafia a depasit deja sapte milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit cel mai accesat clip de Zumba al unei piese romanesti. Coregraful este Claudiu Gutu, primul instructor de Zumba din Timisoara si prieten din copilarie al artistei.

”Am vazut ca in mediul online au aparut mai multe filmari cu instructori de Zumba din Polonia, India si Bulgaria, dansand pe “Amor” si m-am gandit sa filmez propriul videoclip, in care sa apar si eu. Am vorbit cu Claudiu Gutu, am repetat de cateva ori, am filmat coregrafia pe malul Begai, iar acum sunt foarte mandra ca suntem pe locul 60 in lume! ”, spune frumoasa artista.

Cel mai recent single lansat de Kamelia se numeste “Suave” si imbina elemente de reggaeton, hip hop si influente balcanice. Artista a lansat de-a lungul timpului piese de succes precum “Prima oara”, “Prima oara”, “Vara rece”, “Change”, “VIP”, “Piesa mea preferata”, “Come Again” si a avut colaborari cu Voltaj, Puya, Eli si multi altii.

Poti asculta “Suave”, cel mai recent single al artistei aici è https://youtu.be/zEdlGPBq3-0