Gheorghe Hagi: „M-am dopat cu baclavale”

 Legenda echipei de fotbal Galatasaray, Gheorghe Hagi, recunoaște că în perioada în care a purtat echipamentul galben-roșu s-a dopat.
„M-am dopat în mod legal și în acest sens am folosit baclavale. Acesta este secretul meu. Este greu să găsești baclavale bune în România. Baclavalele sunt desertul pe care îl iubesc cel mai mult”, a declarat Hagi. Proprietar și director tehnic al echipei Viitorul din Constanța, Hagi spune că: „Fotbaliștii nu devin mai puternici doar în urma antrenamentelor. Trebuie să se odihnească bine, să doarmă bine și să mănânce dulciuri de calitate ca să poată juca fotbal la întreaga capacitate”.
Cu două săptămâni înainte de încheierea Ligii 1 de fotbal din România, Hagi a declarat: „Suntem pregătiți pentru titlul de campioni. Nu este ușor, dar nici imposibil. Vrem ca în ultimele două meciuri să adunăm punctele necesare și să devenim campioni. A fost un sezon extraordinar pentru noi. Dacă am putea fi cea mai bună echipă din România, ne-ar întări din punct de vedere mental”, a declarat Hagi./fmatei/vdraguta

(www.haberler.com – 6 mai)