LIDIA BUBLE ne spune secretele inimii, in noul single „SECRETE”

Dupa “Mi-e bine” si “Le-am spus si fetelor”, single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au cucerit topurile muzicale, Lidia Buble lanseaza o noua piesa – “Secrete”. 

Piesa, compusa si produsa de Alex Pelin si Andy Platon, spune povestea inimii si modul in care ajunge sa fie certata din cauza faptului ca este prea ‘rece’. „Eu traiesc o frumoasa poveste de iubire, dar odata cu trecerea timpului, am reusit sa adun povestile celor din jur, povesti fara ‘happy end’. Astfel, am reusit sa traiesc intens versurile noului meu single, ‘SECRETE’. Vreau sa le redau oamenilor increderea in dragoste. Este prima piesa pe care am ales-o in studio, cu sufletul deschis si incredere ca va ajunge la inima tuturor bublisorilor mei. Pentru asta, le multumesc lui Alex Pelin si Andy Platon.”, a spus Lidia Buble. 

Lidia Buble si-a inceput cariera cu piesa “Noi simtim la fel”, iar in 2014, a fost premiata pentru “Best New Act” in cadrul Romanian Music Awards. In 2015, a lansat cel de-al doilea single, “Inima nu stie”, urmat de “Le-am spus si fetelor” (feat Amira). Dupa hitul “Le-am spus si fetelor”, Lidia a colaborat cu Adi Sina pentru piesa “Ma certi”. In 2016, Buble si Matteo au lansat piesa Mi-e bine” la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. Anul acesta, artista a lansat piesa si videoclipul “Eu voi fi”, o piesa de dragoste in care orice visator se poate regasi.