Richard Gere a venit cu iubita la premiera noului său film, în Madrid

Și-au început relația prin 2015, iar de atunci sunt inseparabili, semn că diferența de vârstă dintre cei doi nu reprezintă niciun impediment în povestea lor de dragoste.
Richard Gere, în vârstă de 67 de ani, și iubita sa de 34 de ani, Alejandra Silva, au venit tinându-se de mână la premiera spaniolă a noului film al actorului, „Norman”, în Madrid.
Iar starul american de film nu a putut să stea prea departe de frumoasa sa parteneră, cu care s-a fotografiat în cele mai drăgăstoase ipostaze. Îi despart 33 de ani, iar Alejandra i-ar putea fi cel puțin fiică celebrului actor, dar cei doi încă sunt îndrăgostiți ca la început și arată asta cu fiecare gest de afecțiune pe care îl fac.
Se pare că frumoasa iubită nu este o fire geloasă, în ciuda faptului că parterul său este foarte faimos, dar nu știm ce să spunem în legătură cu Richard, căci are lângă el o femeie care întoarce capete și pe care nu o scapă din priviri.
Richard a fost foarte elegant, într-un costum clasic negru și o cămașă albă descheiată la doi dintre nasturi, în timp ce abia a putut să își ia mâinile de pe iubită, și ea îmbrăcată într-o ținută elegantă. Alejandra a purtat o rochie maxi în dungi alb cu negru, care i-a pus talie în evidență./aionescu

www,unimedia.info – 1 iunie