Vara a venit, iar noi ne gândim tot mai des la concediu. Dacă unii s-au hotărât deja unde să-și petreacă vacanța, alții încă se mai gândesc unde să meargă. Pentru cei indeciși, ne-am hotărât să venim cu câteva idei. Propunerea noastră de astăzi este Cehia.

1   Cehia este bine s-o vizitați în principal pentru inspirație. Orașele sale superbe și parcă de jucărie, dacă ne gândim la capodoperele arhitecturale ale acestora, fac această țară drept una dintre cele mai frumoase destinații din Europa, un colț de rai pentru scriitori și fotografi.

2   Prin capitala Cehiei, Praga, vă puteți plimba atât ziua, cât și noaptea, pentru a admira moștenirea Evului Mediu – castelele vechi, cetățile, bisericile, piețele și podurile. Aici casele și podurile sunt combinate atât de plăcut cu clădirile moderne, magazinele și parcurile, încât cu siguranță veți dori să imortalizați o parte din frumusețile acestor locuri.

3   Însă Cehia nu este doar o țară cu un farmec medieval, ci și un tărâm de poveste, un loc cu peisaje de o frumusețe uluitoare. Câmpiile din regiunea cehă Moravia și Parcul Național Elveţia Cehă, stâncile, pădurile și munții vă vor face să vă îndrăgostiți de această țară de la prima vedere. Așa că, dacă nu știți unde să mergeți în concediu în această vară, noi vă recomandăm să vizitați Cehia, pentru că puțină poveste în viețile noastre nu strică niciodată.

4

sursa foto: www.adme.ru, www.travel.ru, www.pinterest.com

Svetlana Sîrbu, RADOR