S-a deschis Salonul Nautic și Auto Tomis Yacht 2017

Începând de astăzi și până la sfârșitul săptămânii, în Portul Turistic Tomis din Constanța are loc Salonul Nautic și Auto – Tomis Yacht 2017. Ajuns deja la cea de-a XX-a ediție, evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța aduce pasionaților de ambarcațiuni de agrement și automobile unele dintre cele mai în vogă exponate, în materie de yachturi, ambarcațiuni sportive și nu numai, mașini, dar și echipamente și accesorii pentru acestea.
Salonul va fi deschis în perioada 15-18 iunie, între orele 11:00 și 22:00.
Organizatorii mizează în special pe interesul publicului local și național, cât și pe atracția constănțenilor pentru produsele prezentate, pentru a asigura și în acest an un eveniment de succes atât pentru vizitatori, cât și pentru expozanți.
„Începând cu 1995, eforturile depuse în organizarea acestui eveniment au reușit, pas cu pas, să deschidă calea către yachting pentru din ce în ce mai mulţi români, aceștia alegând să își petreacă timpul liber practicând sporturi nautice“, afirmă reprezentanții CCINA Constanța.

RADIO CONSTANŢA – 15 iunie 2017