NeverSea – unul dintre cele mai mari evenimente muzicale de la malul Mării Negre

Realizator: NeverSea – cel mai mare festival de muzică desfăşurat vreodată pe litoral şi unicul festival european care a avut loc pe o plajă – a ajuns la final. În această dimineaţă, la Constanţa va fi punctul final al celor trei zile de concerte extraordinare.

Reporter: Mona Constantinescu: Peste 50.000 de români şi străini au prins şi astăzi răsăritul de soare pe plaja Modern din Constanţa, unde timp de trei zile şi trei nopţi au rezonat la unison cu cei 150 de artişti de top internaţionali care au concertat la NeverSea, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale de la malul Mării Negre. Staruri precum: Tiesto, Fatboy Slim, Rita Ora, Dua Lipa sau Jason Derulo au făcut show-uri memorabile, care au strâns în cele trei zile peste 150 de mii de spectatori.

Toate concertele au fost de excepţie, iar cele şapte scene amplasate pe plajă, zonele de divertisment şi animaţie au fost locurile de distracţie unde festivalierii au dansat, au cântat şi s-au bucurat de NeverSea până în zori, în fiecare dintre cele trei zile ale festivalului. NeverSea a fost un festival de vară care a reunit muzicieni, DJ şi artişti de talie mondială, care au oferit spectacole şi scenografii unice în lume şi au aşezat astfel Constanţa pe harta mondială a evenimentelor muzicale de marcă./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 iulie