Oana Radu lanseaza piesa si videoclipul “Strig”

Dupa succesul hiturilor “Tu” si “Ma minteai”, single-uri ce au adunat impreuna 35 de milioane de vizualizari pe YouTube, Oana Radu revine cu piesa si videoclipul “Strig”, o coproductie Voices Media si Cat Music. Piesa este compusa de artista, iar videoclipul este regizat de Alex Tuturescu.

”Piesa ‘Strig’ am scris-o intr-un moment in care m-am simtit foarte inspirata. La un moment dat, am decis sa ii schimb total stilul si cred ca am luat o decizie buna. Videoclipul este in contrast cu versurile piesei si lasa muzica sa vorbeasca pentru mine. Imi place foarte mult cum a iesit si sper sa va placa si voua.”, declara Oana Radu.

Dupa ce a participat in cadrul concursului Vocea Romaniei, Oana a lansat primul single din cariera, “Tu”, alaturi de Dr. Mako & Eli. Piesa a starnit o multime de reactii pozitive, a generat aproape 30 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radiourilor. Oana Radu a avut colaborari cu artisti precum Dr. Mako, Eli, Doddy, Pacha Man, Rolla Sparks.

In 2016, Oana si-a unit fortele cu Andreea Banica pentru piesa “Fie ca da, fie ca nu”, iar la sfarsitul anului a lansat in ton cu lunile friguroase single-ul “Topeste-mi iarna”. In urma cu trei luni, artista a lansat “Ma minteai” (ft. Eli), o piesa despre dezamagire, minciuna si frica de adevar.