Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că va fi implementat programul tichetului unic de transport

Realizator: Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, astăzi, că începând din această toamnă, în colaborare cu Metrorex, va fi implementat programul tichetului unic de transport. Ea a precizat că acest proiect se va adresa atât companiilor de stat, cât şi firmelor private.

Gabriela Firea: Împreună cu Metrorex şi CFR vom implementa, începând din această toamnă, programul tichetului unic de transport. Noutatea aceasta fiind că un călător din Bucureşti sau din Ilfov, cu acelaşi bilet poate să urce şi într-un autobuz RATB, poate să meargă şi cu Metroul, poate să urce şi într-un microbuz al unei firme private, licenţiată în regiunea Bucureşti-Ilfov.

Realizator: Precizările au fost făcute la sediul Primăriei Bucureşti cu ocazia semnării actului constitutiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Metropolitan Bucureşti şi zona adiacentă. Documentul a fost parafat de către edilul general, Gabriela Firea, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi de către 40 de primari din acest judeţ. Marian Petrache a declarat printre altele, că în comun cu municipalitatea ar trebui rezolvată şi gestiunea integrată a deşeurilor –  transmite redactorul RRA Atena Teognoste./rpatulea/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 iulie